Trist Sverige...

Jaha farhågorna besannades då igår när Sverige ej gick vidare till final. Personligen tror jag absolut inte det handlade om låten i sig utan snarare att startfältet var väldigt starkt i delfinal 2. Hade vi varit med i första deltävlingen hade vi gått vidare pronto!!

Kolla Croatien t.ex som var en av de topptippade till att vinna allt och de gick heller ej vidare, också mycket tråkigt då det var en jättefin låt. Kul dock för att Salem- anhängare som tror han skulle gjort det bättre, vilket jag tror är bull. Det är också som med Anna, antingen gillar man eller så gillar man inte. Hon gjorde iallafall ett felfritt nummer sångmässigt så skämmas ska vi absolut icke göra:).

Hoppas att Sverige nu tar sig i kragen och dissar Schlagern nästa år, våran egna tävling är 100 ggr bättre än den stora finalen. Det borde vi ta fasta på och köra vårt eget race istället några år framöver. Tror jag ska titta på lördag iallafall, hålla tummarna för att några av de andra svenskproducerade låtarna(Norge, Danmark, Azebadjan, Georgien, Vitrysslan, mfl..Svenskt i finalen blev det ju iallafall oavsett:)

Trevlig helg!


Kommentarer
Maja

Håller fullständigt med dig!

2010-05-28 @ 11:35:30
URL: http://siljelin.blogg.se/
Maja

Tror inte heller på att det gått bättre med salem al FUCKIR.... :P

2010-05-28 @ 11:56:19
URL: http://siljelin.blogg.se/
Sandra

Ja, visst var det bra låtar igår, och bara skit i tisdags! Helt sjukt!! Men,men... Har ingen favorit än, har bara hört låtarna en gång... Men det va en kille i tisdags, Belgien, Tom Dice, han diggar vi!:)

Kramis

2010-05-28 @ 15:52:45
URL: http://snorpans.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0