Ny vecka.....den sista för i år:)

Jaha då var julhelgen över för detta året, haft det supermysigt om än lite stressigt som alltid. Vi har ätit gott och fått mycket fint. Nellan måste ha varit VÄLDIGT snäll så många klappar som hon fick, he he. Fick bla en leksakslaptop, snowracer, kläder och presentkort.

Vi fick pengar och digital fotoram gemensamt bla. Ante fick ett barca-skal till sin i-phone samt tröja och parfym av mig. Av Ante fick jag ett spel samt en vågtåg som jag sålänge önskat mig:). Utöver detta en hel del annat, av tjejerna fick jag en jättefin palett med ögonskuggor som kommer användas flitig...TACK så jättemycket för det!Har säkert glömt en massa så säger TACK för allt fint!!

Juldagen vart det kalas i stan med Marita, Sara, Gunte och Mange. På G3 sen träfafde vi resterande del av gänget som varit hos Matiias och Erika. Vart en mycket trevlig kväll om än lite märklig inne på krogen. Vakterna beter sig rätt underligt ibland så man kan börja undra hur mycket de egentligen överskrider sina befogenheter ibland. Men men det var en bra kväll iallafall och vi tog en taxi hem vid halv 2, åkte med en supertrevlig stockholmare. Första taxichauffören vi bad om fast pris till Stugun med var bara jäkligt otrevlig så tur var väl det att vi fick tag på en annan. :)

Nu är det 3 dagar kvar till ledigt igen, längtar! så himla trött även fast man varit ledig några dagar.

Vad ska ni göra i nyår då??själva har vi inte kommit fram till något ännu, förra årets gäng som vi firade med i fjällen vill att vi skall åka dit igen. Men som det ser ut blir det på byn då vi inte har någon barnvakt, men akn ju vara mysigt det med äta lite gott bara och ta något glas vin.

Ha en bra dag allesammans!!!







Kommentarer
Marita

Välkommen på pålan om ni vill :)

2010-12-28 @ 15:41:33
URL: http://masaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0