Julkänslor...

Ok även fast jag är less på vinternt redan nu kan jag ju erkänna att det ändå är lite mysigt med jul:)Igår när jag kom hem från jobbet hade älsklingen påbörjat pyntandet av granen. Dock hade han kapat av lite för mycket på toppen men det funkar iallafall, den var tät och fin den svärfar fixade åt oss iallafall. Får se hur länge kulorna får vara kvar eller om Nellan kommer och sno dem:)

Som det ser ut kan det bli utgång med Marita och Sara m.fl  på juldagen. Verkar ont om biljetter men vi tänkte isåfall att vi skulle prova ta oss ut tidigt, för och se om man kommer in någonstans. Blir säkert en kul kväll det om vi tar oss iväg. Ante skulle visst på hockey på söndag så då passar jag på och göra något juldagskvällen då istället.

Skönt att vara klar med alla klapparna nu iaf, kan tänka mig att det är smockat med folk på stan som är ute i sista sekund. Icke avundsjuk på dessa inte:)   

Idag kommer våran prinsessa hem igen, varit i stan hos farmor över natten hon. Ska bli mys och få gosa lite med henne ikväll. Börjar bli så stor så bäst att passa på medans de ännu vill kramas, he he:)

God jul allesammans!!!








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0