gu va skönt me helg.....

Då va det fredag igen då, bara några dagar kvar till jul. Mys mys......varit fruktansvärt trötta hemma hela denna veckan, och har ännu inte repat mig från fallet förra fredagen. Tog och for utför en trapp jag och slog mig rätt illa i ryggen. Varit stel och haft ont mes t hela veckan och huvudvärk. Men nu börjar det så mått gå åt rätt håll igen...ska se till och ha lite bättre koll framöver för vart man sätter fötterna någonstans.:)

I helgen blir det till och paketera de sista klapparna och skicka iväg det som ännu inte blivit av. Mycket extraarbete när man har nära och kära långt ifrån sig. men samtidigt kul då jag älskar och köpa klappar och göra folk glada, mer än att få egna faktiskt:)Kanske konstig jag, he he.

Måste även se över datorn hemma som kraschat av något mysko virus som även en del andra verkar ha fått, även bloggerskan kissies såg jag, ha ha så kan det gå:)

Imorse hade vi julklappsutdelning på jobbet med lite glögg ocg saffranskusar, gött det!:)

Jag och Maja verkar ju för övrigt vara välsynkade då det bytet där man fick välja klapp själv resulterade i att jag fick samma sak (som maja köpt) Som jag själv hade köpt och som vår arbetskamrat Frida tog. He he rätt kul!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0