TRÖTT!!!....

det är bara förnamnet för vad man är nu...inne på 2:a veckan av konstant trötthet. Måste bero på höstvädret och att det börjar bli mörkare ute. Ännu en helg till ända, inte gjort mycket alls i helgen bara myst med lillan. Pappa Ante har som mest haft larm och annat i helgen så vi har haft massa ensamtid vi.

Dagisfest var det ju i lördags men eftersom älskling hade jour blidde det inte mycket av det...men förhoppningsvis kan vi gå nästa år:). Var te stan dock en vända i lördgas med Maja och Silje, käkade lunch och shoppade lite till barnen...eller ja mest till barnen:).

Lillan fick 2 par nya stickade leggins, strumpor , 2 toppar och ny mössa. Själv hittade jag en tunika på rea,strumpor en stickad tröja/tunika och en foundation. Sen blidde det storhandling på willys innan man for hem igen. Kvällen vart lugn med film och hemmamys.

Då var det ny vecka då och snart har måndagen passerat, känns som denna vecka kan gå rätt fort. Till helgen blir det dop för lilla Lucas:) å sen förhoppningsvis kanske ett litet kräftkalas. :)

Ha d gott allesammans!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0