hemresa väntar...

På fredag är det tänkt man ska fara hem igen då. Till "tråkholm":)Men bara för några dgr, Alvin skall döpas på lördag så då ska det firas:). Blir bara jag och lillan så blir en lång bilresa men det ska väl gå bra. Bara ladda med lite filmer till lillan så ska nog hon må gott iallafall.

Katrineholmsveckan pågår hemma, hade gärna velat gå på det i helgen någon av kvällarna. men tror inte det hinns med eller att man orkar. Man får väl se om man tar en runda på öltältet eller ej, brukar ju va fler folk hemma på besök under den tiden iallafall. Kul å träffa folk man inte sett på ett tag. På lördag ska iallafall syrran och hennes familj va kvar över natten, supermysigt hann ju inte ses något sist.

I fredags var vi te Jocke och Sandra en stund på kvällen, grabbarna snickrade trapp och sen satt vi och pratade lång in på småtimmarna. Nattamat och lite mer babbel hemma hos oss sen. Lördagen tillbringades med fotboll, förberedleser av smörgåstårta inför älsklingens födelsedag samt grillkväll hos Jenny och lillen. En kanondag!

Söndagen var det full fart hela dagen med tvätt, städning, och firandet av Ante. Var folk på besök hela dagen från 12 till 22 så full rulle minst sagt.

Denna vecka har gått rätt så fort tack och lov, man är lite mosig i kroppen efter de här semesterveckorna med färre personer än vanligt på jobbet. Snart är dock allt som vanligt igen. En arbetsdag kvar nu sen bär det av söderut.

Bild bifogas på smörgåstårtan man gjorde i helgen, inte gjort så många genom åren annat än på gymnasiet då men den vart faktiskt rätt bra:)

Ha d gott allesammans!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0