BLOGGTORKA....

värre,men har varken haft tid eller lust den senaste tiden. Nu är iallfall semestern över och man har hunnit jobba snart 2 veckor. Massor att göra på jobbet och hemma. Håller ju på med både takbyte och renovering på nedervåningen samtidigt. tar sin lilla tid men kommer nog bli jättebra i slutändan.

Så vad har jag gjort på semestern...Jo vi har pysslat hemma, varit till k-holm några dagar och haft finbesök av Alexandra och lilla Alvin bla. Liten börjar bli stor och han är så söt. :)Snart dags att åka hem några dgr igen då lillprinsen skall döpas den 14/8. Supermysigt, får då även träffa syster med familj som vi inte kunde träffa sist. Ska bli moster igen i januari så får se då om man kan ana en liten mage kanske.

Å jo, får ju INTE glömma Hanna och Hennings bröllop som var helt outstanding, ännu en gång stort GRATTIS till er båda!Å tack för en underbar och minnesvärd dag/kväll!Allt var perfekt in i minsta detalj, och de var sååå fina.

Nu har ju yran avklarats för i år häruppe och jag kan säga som så att jag ju iallafall hann med en kväll på stråket. Med de bästa såklart och vi hade jättekul som alltid. Dock var inte hemresan så rolig kanske då det var fullkomligen kaosartat på taxihållplatsen och folk var som galna. Inget kösystem där inte utan det gapades, knuffades och "stals" taxibilar hur som helst. När vi väl fick tag på en buss som kunde köra oss hela vägen till stugun hade vi väntat 1, 5 timme!

Men men det var det värt vi kom ju iallafall hem välbehållna.

Näe fanns inte så mycket mer att berätta om lite stiltje på händelsefronten, men men nästa inlägg kanske bjuder på mer.


Lite bilder kommer senare.....








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0