Dags att lägga ned kanske?

Jo men hej gott folk, har nu inte uppdaterat på toklänge,skäms på mig. Men faktum är det att det är svårt att få tid till att skriva inlägg samt att det inte hänt så mycket på sistone. Man har som inget att skriva om typ. Nåväl helgen som varit har iallafall varit hur bra som helst. Vädergudarna har varit med oss och man har fått njuta av lite sommarvärme och t.om fått lite färg. Sista april vart det grillning med Ellen,Mattias,Evelina,P.M,Patrik, Knasen,Fisken, Crippen och Jessica. Jättetrevligt och Evelina hade fixat massa gotta, tack tack tjejen!I

Fredagen bjöd på sol och fotboll, Stugun vann*wieee*. Inte mer än rätt åt de där kaxsmörtarna det mötte. I lördags var vi på 1-årskalas för Nova som fyllt för ett tag sedan, kolla in bilden nedan söt unge va, he he he kladdmonster:). Ellen hade stökat på med fika som nog skulle ha räckt till ett helt kompani,mumma!Kvällen spenderades hos svärfar där det blev grillning..igen,kan aldrig bli för mycket av det inte:)Igår slappade vi mest sånär som på fika hos Per som fyllt år, samt att vi var på ip och tittade på utvecklingslaget som hade match. Även de vann,kanoners. Pappa Ante vaktade mål och gjorde det bra.

 Idag har vi haft besök av prästen för att gå igenom de sista detaljerna inför våran lillfis dop på lördag. Mycket läsa högt blir det för en annan, känns väl kanske sådär. Aldrig varit någon lätt grej det där med att prata inför stora folksamlingar,men det ska nog gå vägen. Gudmor Sandra skulle hjälpa mig med dukning och pyssel på fredag kväll, det uppskattas MKT,tack tack!

Tiden rusar verkligen fram,å liten blir allt större nu. Nelly i denna stund är 7300 g tung, 64,5 cm lång och tycker hoppgungan är det roligaste som finns;). Har även börjat ta ansats till krypandet, drar upp benen när hon ligger på mage och står och gungar. Hon är för go vår lilla tjej,ska bli spännande och se vad som sker den kommande tiden.

Det kommande dagarna ska det städas och ställas iordning för vänner och familj som kommer upp, och på onsdag hade jag tänkt fräscha upp mig till dopet på NFI. Får se vad Mirran gör för snyggt denna gång men jag är lite sugen på en lite varmare beigeblond nyans med lite guldiga inslag. Får väl se vad det färdiga resultatet blir. :)

                   






Hej på en stund!



Kommentarer
jenny engberg

gud vad söt hon är din skatt...hoppas allt är bra...kram på er

2009-05-06 @ 11:44:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0