Uppdatering är inte min starka sida:)

Fasen va dålig man är på och uppdatera sidan,ERKÄNNER:). Glöms av märkligt nog. Well,har det hänt ngt skoj den senaste tiden tro...nja inte så mycket mer än det vanliga. Full fart hemma med garagebygget som nu faktiskt ser ut som ett sådant. Kommer bli riktigt bra den dagen det står helt färdigt. Hebbe är här och sliter mest varje dag, duktig svärfar man har minsann. MIn lilla bejb är självfallet även han duktig*ler*. För övrigt har jag mest pysslat på inne, omöbleringar, påbörjat fixandet med det framtida barnrummet och diverse annat. Börjar så smått bli riktigt mysigt och ombonat...Vi var på föräldrargrupp förra veckan, vet inte riktigt om jag tror det var vår grej riktigt. Ett par mil ifrån Stugun med så känns som att det aldrig kommer bli av att man sitter och åker t & r  8 mil bara sådär när lillan kommit. Trist det inte blev någon grupp för oss "senisar" på byn, vore roligare det. Fast förvisso är vi ju ett gäng som fått/får barn detta år, så ensam är man ju inte iallafall. 

I torsdags var man iväg på ytterligare bm-besök, gick fint det. Har fått upp blodvärdet, å det var ju bra. Låg nästan på gränsvärdet till anemi sist så det var ju positivt att det gått upp. Å tösens hjärta tickade på fint..längtar sådant nu vi. Ska bli mysigt och snart få se henne. Redan så älskad och efterlängtad(jo syster jag förstår allt mer vad du menade med det:). Den gångna helgen har bjudit på lite blandad kompott. I fredags var både jag och ante så slut efter veckan att vi slumrade ganska ovaggat redan tidigt, orkade inte ta sig för något. Gårdagen ägnades det tid till å röja hemma, få lite städning gjord, senare på kvällen hade ante bjudit in till middag så vi blev ett par stycken. Tack Sara och Marita för den goda efterrätten,salladen och brödet*mumma*.

Ante och jag hjälptes åt med förrätt/huvudrätt som bjöd på toast med 2 olika röror, hel ugnsstekt lax, potatis och hemgjord hummersås. Kittlade fint i kistan det;). Men sen blev man lam minsann. Trött,trött...jag Å Marita intog "säckposition" i soffan ,med Dennis och Jonas medans resterande dukade upp för pokerspel. Vid halv 2 var det färdigt för kvällen fört en annan, då det blev sussa. Ante och co for iväg på kalas dem, å för dem var det inte "natt" förrns halv sex. Trots dessa timmars sömn man fått så är man inte pigg alls, förkyld och så känns det som man har taggtråd i halsen*blääää', hoppas det ger sig,vill inte bli sjuk nu. Ha d gott allesammans!!


Kommentarer
Marita

Tack själv för en mysig kväll. Roligt att få känna på lite hicka :)

2008-09-14 @ 15:18:57
URL: http://masaa.blogg.se/
sara

Ja tack så mycket för god mat och trevligt sällskap!

2008-09-15 @ 08:57:22
URL: http://masaa.blogg.se/
Anonym

Kul att du skrivit lite darling! Jättekul att läsa om din vardag...känns som man är lite närmare då... Ska bli kul när man kan komma på besök till er..Magkort snart eller?

kramar från oss!

2008-09-15 @ 18:58:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0