Bullbak och evig väntan....

Jaha, då var det dags att uppdatera lite igen då....ska ju som sagt göras varje dag men huuh va jag är dålig på det. Är duktig om jag fixar 1 gång/vecka, he he. Första veckan hemma från jobbet för ett tag framöver, känns mycket märkligt..ja nästan lite slött:). Man har ju inte så mycket å göra direkt...å det man har och pyssla med tar ju slut efter tag. Känns iallafall bra att man inte tog ledigt tidigare, kan förstå de som säger att det blir trist i längden. Men det är bra och ladda batterierna lite inför det som komma skall. Känns inte alltför långt borta nu, å har man varit nervös innan så är det inget mot vad man är nu.

Känner sig lite vilsen å ensam i det hela, tänk om ändå mormor kunnat få varit med om denna resa. Man har nog mycket stöd av sina föräldrar i en stund som denna, men det fixar vi:). Bara bita ihop å blicka framåt...kommer ju fp vara med om något som är bland det finaste som finns säger det som vet/varit där. Jag misstror dem inte för en sekund, de känslor man har redan nu är överväldigande hur ska det då bli när man får se den lilla varelsen. He he, Melina bölgris, jo tack!Men så mys, längtar så. Går in i vecka 38 f.rom imorgon, sen får vi se hur länge till det dröjer  94% föds ju mellan v: 38-40.

Idag har vi varit till stan jag och min bejb, for in för å handla lite mat och bara va en stund. Köpte även lite nya blommor till köket. Var på falkens och åt lunch sedan där man även träffade på Anna, Daniel och Goijje, trevligt. Saknar jobbet redan nu, sånt härligt gäng. Men som Sandra skrev för några dagra sedan, 1 år går fort det. Visslar väl bara till:). Eftermiddagen gick åt till vila, slockna som ett ljus några timmar i soffan, därefter lite bullbak. Blev faktiskt rätt bra denna gång, har haft otur med min senaste försök(på torrjäst). Men denna gång körde vi på the "real stuff" så då gick det betydligt bättre.

Nehe, då var det dags att joina min sambo framför tv:n en stund, fika med lite nybakta bullar...MUMMA.

Bye bye






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0