trött.....

Idag är man trötter minsann, första natten inatt som var som man inte riktigt fick sova. LIllan är snorig och har magknip av och till så var lite ledsen inatt. Sov på sin mamma bokstavligen talat så en annan fick inte mycket sömn. :) Men förhoppningsvis sover hon bättre inatt, har iaf kunnat sova på e.m idag.

Självfallet gör hon sådant när det är besök på plats, allt för att undvika och slå upp sina fina ögon och titta sig omkring:). He he, lillfisen..bra söt hon. Fullt med folk har det varit här ikväll. Tord, Aud, Julia, Marita, Sara och gudmor Sandra. Mycket trevligt, och Nelly har fått så fina presenter!TACK så hemskt mycket, vi blir fullkomligen överösta med grejer här. Lillan skulle snart kunna ha modevisning varje dag om hon skulle vela. Ombyte finns om man säger så...men det är sååå tacksamt.

 Ett STORT tack igen till alla berörda, det värmer!!Imorgon vankas det stadstripp om lillan är piggare, skall handlas lite mat och annat smått ocg gott till tösen såklart. Kanske möjligen att man hittar ngt snyggt till sig själv nu när man "gått ned" ett par storlekar:). Will see....sköt om er allihop!!

kram


Kommentarer
katarina

Hej! Hur är det med er? KRam

2008-12-06 @ 09:17:56
URL: http://sweetlove.blogg.se/
Lillis

Hej vännen :) Kommer upp på onsdag, blir kvar över helgen. Hoppas på att jag kan åka ut till Stugun någon dag så jag kan få se lilltösen! Kram kram

2008-12-09 @ 09:49:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0