tiden går fort....

Huuh dagarna springer fram minst sagt. Om man undrade vart dagarna tog vägen innan man fick barn så får man omvärdera det nu. Har absolut ingen koll på tid och rum, all tid ägnas åt min lilla solstråle. Samma rutiner om och om igen, myser, äter,sover, myser, äter, sover och så någon promenad där emellan. Men vad gör det, livet är underbart nu...är en jättelycklig mamma som älskar sin lilla tjej mer än vad som går att beskriva med ord. Mäktigt minst sagt.

 Lillan fick bada igår igen, denna gång gick det betydligt bättre...inte ett skrik, såg mest fundersam ut. Tror hon tyckte det var ganska mysigt:). Nelly har haft lite magknip nu av och till i någon dag, vanligt hos bebisar tydligen. Men hon har varit långt ifrån skrikig och otröstlig. Mest så att hon velat vara med överallt, vill inte ligga själv i babysittern eller vaggan och sova utan hon ska ligga på bröstet och snusa. Då mår hon gott:). Hon har lite temprament iallafall,är ju bra det till viss del*skratt*.

 Idag har vi varit iväg till BVC för tillväxtkontroll, och hon växer som det knakar...man kan undra om man har grädde i brösten. Nelly väger redan 4250 g och är 54 cm lång...lite skillnad det från hemgångsdatum då hon "bara" vägde 3678 g och vr 51 lång. Kanske blir en liten knubbis;). På BVC träffade vi även Katarina, John och lilla söta Kalle med, som vi för övrigt skall ut och promenera med imorgon. Ska bli trevligt. Nej gott folk nu skall jag ta och pyssla på lite med middagen här, blir paj idag som sambon "beställt";).





Kommentarer
sara

Men guud vad söt!

Hoppas allt är bra!

2008-11-27 @ 09:02:42
URL: http://masaa.blogg.se/
Anonym

Ett jättebra tips Lina: köp semperdroppar på apoteket! Det är helt ofarlig bakteriekultur (som finns i yogurt mm). Vincent äter dom fortfarande mot magont, Jättebra!!( ps vi provade nåt som heter minifom oxå...hände inget...)

Puss till lilla fina godingen!

2008-11-28 @ 07:58:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0