Tråkig början på ny vecka...

Känner sig hängig i kroppen,förkylning som för de allra flesta just nu skulle jag tro. Men man får bita ihop och se glad ut. Helgen var rolig iallafall. Blev till å se matchen mellan MoDo-Hv på SWEDBANK arena i lördags,hemmalaget förlorade ju stort tyvärr*blää*,men roligt å se iallafall och bra stämning.

Bussresan hem bjöd på mkt skratt ocxh även sång till följd av intag av den "berusande drycken":). Kvällen avslutades på byns omtyckta pizzeria,för lite käk och en öl innan det blev dags och krypa ner, för lite välbehövlig sömn.

Är nu inne på 4 veckan utan giftpinnar, känner sig lite fräschare. Men har svårt å sova om nätterna,brukar visst kunna bli sömnpåverkan i början p.ga abstinensen.Men,men ska fasen fixa det denna gång, lägga pengarna på något bättre,och som inte tar kål på en;).

Arbetsdagen snart slut,får bli till å ta tag i lite städning hemma sedan,om jag orkar kanske skriva ett par rader på min bok. Huuh känns som ett avlägset mål å hinna bli klar med den,men kan ju alltid hoppas man hittar lite förlorad energi för att ta nya tag även där.

Lite less på snö och kyla nu..snälla önskar en liten gnutta sol så man iallafall kan inges hopp om att våren inte är långt borta...

Sköt om er allihop


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0