snart jul..

Och veckorna bara rusar fram,man har ingen koll alls på tid och rum längre. Bara är liksom, skönt förvisso på något vis. Tösen vår växer så det knakar, huuh man förstår nu dem som säger att man måste ta tillvara på varje sekund för det varar inte länge.

 Men häftigt är det och se dem utvecklas, lillan har utvecklat sina små svarsleenden till att kopplas samman me lite "joller" för att konversera med mamma och pappa, så gulligt så man smälter. Stark som bara den i kroppen är hon med, kan redan resa huvudet upp från bukläge(om än kortare stunder), men hon är ju bara 5 veckor.

  Kanske brås hon på mor och far sin med rörelserna. Vi var båda tidiga med gång och så. Får se vad som sker, underbart och se henne förändras iallafall.

I veckan har vi inte gjort särskilt mkt, mest tagit det lugnt sånär som på egen en stadstur i onsdags. Andreas skulle inhandla de sista klapparna så for runt med grabbarna en stund medans jag och lillan strosade runt lite för oss själva. Hittade en fin tunika till julafton b.la och lite smink.

Var kul och äntligen köpa något som ej var anpassat för gravidmage, he he. Kilona verkligen rasar i takt med amningen har man märkt. Är nästan tillbaka på "normalvikt" igen så nu är det bara till och träna upp musklerna med, inte lika lätt*skratt* längesedan man huserade på ngt gym så det får nog duga med regelbunden powerwalk med barnvagn. "Mördarbacken" upp till oss kan ju vara ett bra innehåll:).

Igår var vi till Sandra och Jocke på lite julfika och lämnade lite klappar också, lillan fick mysa lite med gudmor sin innan hon åkte neröver och det var ju kul. Kollade in renoveringen av lägenheten deras också, kommer bli superfint när det är klart sen.

Idag har vi röjt lite hemma, for å pantade lite plus återvinning och handlade lite mat medans farmor Lena tog en promenad med lillan. Var rätt skönt och få en liten stund tillsammans ensamma, men jätteskönt när hon kom hem igen:)Man får allt lite separationsångest även om det bara är för en kort stund, he he. Nå gott folk, nu ska jag titta vidare på Göta kanal 2, den är rolig:) men god jul på er alla och vi önskar alla ett gott nytt år även!!



Bifogar en rolig bild som är tagen tidigare i veckan, ett bevis på att man KAN somna i alla dess märkliga positioner, iallafall som bebis:)

kram kram



Kommentarer
Sandra

GOOOD jul gumman!!! Hoppas ni får det mysigt, här är det som sagt GRÖNT haha, men det gör inget! Jag har ju fått haft snö ett tag så!=)

Hälsa lilltjejen, och Antemannen!!

Kramar från HELA fam.Boström

2008-12-23 @ 09:54:11
URL: http://snorpans.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0