på jobbet igen...

Nu är semestern över för detta år, tillbaka på jobbet sedan en vecka. Semestern var helt ok sånär som på att vädret kunnat vara lite bättre, fick dock iaf ngn dag med sol och värme. V: 28 for vi neröver till k-holm för att återse familj och vänner. Men man hann ju långt ifrån med allt man hade tänkt den veckan. Orkar inte lika mycket längre av förklarliga skäl*ler* men det mesta blev gjort iaf. Var till syster min en av dagarna, hade ju trorr den lille prinsen skulle visat sin söta nuna då, men vi blev "blåsta"*skratt". han väntade till den 16/7 innan´han anlände. Men oooooh så sööööt, bedöm själva av den bifogade bilden nedan.


men såååå söt







Annars har det mest blivit att man stökat på hemma, sker lite förändringar nu med nytt garage och inventarieförändringar. Beställde nytt matsalsbord för ett tag sedan och nu väntar vi på soffa och lite annat från ikea. Kul å pyssla och förändra lite, och är väl bäst man tar tag i det nu medans man har tid:). En ny bil har fått lov att inta uppfarten även i väntan på nytt "husrum", blev en fin, grön passat kombi V5, som vi hittills är mkt nöjda med. Känns nu som det mesta klaffar och det är helt underbart,bara "pinnar" på liksom.

Förrförra helgen var vi till norge en vända för lite sol, bad och fiske. Jag var väl inte sådär jättehaj på fisket då jag tycker det är så fruktansvärt drygt och bara sitta om det inte händer ngt*ler*. Men älsklingen´min lyckade iaf dra upp tinfisk, torsk och en baddare till kolja:). Skapligt stolt för storfisken jovars, he he. BIfogar även här en fin bild från vyerna som togs när vi var ute på sista fisketuren innan hemfärd.


vackert,vackert







Ha det gott allihopa!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0