full rulle.....

Nu händer det grejer:)Fick våran efterlängtade soffa igår, jättefin verkligen...mobilblogga in en bild förut men den kommer väl förstås inte synas på ett tag...tog lite tid sist. Men håll utkik så kommer den nog senare. Höll på mest hela kvällen hemma igår och pysslade, möblerade om å flytta saker. Ska man väl egentligen inte göra i mitt nuvarande tillstånd, men man vill ju bara få det gjort snabbt;). Det stämmer nog som det säger att gravida får lite "noja" på att bona om i hemmet straxt innan bebben kommer.

Nu har vi iallafall ytterligare ett utrymme i huset, nedervåningen skall inredas för tv/mysrum. Med lite ny panel, färg och tapeter blir det också tipptopp:). Händer grejer ute med, svärfar och sambon håller som bäst på att resa det nya garaget på gården. Nu är grunden satt, så nu ska det byggas minsann. Kommer bli jättefint och framförallt mycket större än det gamla. Förvaringsutrymme över för annat än bilen med, å det kan ju vara bra.

Helgen som var vart riktigt lyckad, vart bjudna på lite kalas vid mörtis. Marita, Sara å Per var värdar, var himla kul. Grillat och femkamp, jätteskoj. Men blev sent också så kändes som man sov bort hela söndagen, he he. Men det var det värt...mysigt med vänner som hittar på lite "bus" då å då. TACK så mycket girls;)! Nej nu var det slutskrivet för dagen, jobba vidare här.

ciao



Kommentarer
Marita

Håller på för fullt här hemma med möblering också, nu har vi äntligen skruvat ihop allt. Ska bli så skönt när allt är klart..!

2008-08-12 @ 18:26:42
URL: http://masaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0