vilken fin dag...

Äntligen,äntligen är våren här....hade nog nästan slutat tro på att den någonsin skulle infinna sig. Så mkt snö som det varit så såg det ganska avlägset ut ett tag. Men i helgen såg jag minsann tussilago både här och var, nu när det nästan är helt bart överallt kryper det fram minsann:). Var kanonväder i lördags, Mirran, Timmy och Meja kom förbi, så tog vi sällskap till La prima för lunch och sen blev det en liten promenix. Var skönt och röra på sig lite.

Kvällen vart lugn, var och åt med pojken min sen for han iväg på kalas så jag stannade hemma. Snacka om att det är annorlunda och vara på fest när man själv inte dricker. He he, lär ju bli många såna kvällar denna sommar kan jag tro. men jag får hålla mig till grillat och bubbelvatten jag:).

Söndagen vaknade man tidigt, blev en mysig frukost på sängen och lite tv innan vi for ut på en liten promenad. Väl hemma igen blev det smaskig fläskfilépasta till middag, gott gott. Åter ny vecka igen, dagarna bara far förbi tycker jag. Iofs skönt det, så det blir sommar någon gång*längtar*.


Nee,jobba på lite nu då...ciao



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0